Squishy, excuse me?

  • Geplaatst op
Squishy, excuse me?

Een wat?! Juist! Dat is precies wat ik dacht..
We liepen van school naar huis, toen mijn 4-jarige dochter zei: "mam, ik wil een skweesie."

Vragend kijk ik mijn dochter aan en zij zucht, zoals een typisch meisje dat kan, "mammmm, je weet toch wel wat een skweesie is?!
In haar ogen weet ik altijd alles!

Door mijn shop ben ik vrij goed op de hoogte van de laatste kindertrends, maar dit?? Snel denk ik na of vriendinnen me iets over skweesies hebben verteld. Shit! Er schiet me echt niets te binnen. Mijn 4-jarige wijsneus draait met haar ogen en zegt dat het dingen zijn om in te knijpen. "Oh" hoor ik mezelf zeggen, nog steeds niet wetend wat ze in hemelsnaam bedoelt.

 


Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Fluttershy, Rarity, Rainbow Dash & Applejack. Dankzij haar ken ik, naast de Mane Six, zo'n beetje alle karakters uit My Little Pony. Ik zing de meest uiteenlopende liedjes uit volle borst mee. Maar skweesies? Never heard of! Gelukkig begint ze over een ander onderwerp. Saved by the bell! At least for now..

's avonds wanneer mijn dochter lekker ligt te slapen duik ik achter de pc. Ik google "skweeies", die dus eigenlijk "squishies" heten. Ze lijken een beetje op stressballen, alleen dan in verschillende maten, soorten en kleuren! Eigenlijk zijn ze best grappig om te zien :-)

                   


De volgende ochtend laat ik deze foto's, van een reuzenaardbei in regenboogkleuren, zien. Ze glimlacht van oor tot oor. :-))
"Ja!! Die skweesie wil ik mam, aaa toeeee, mag het, mag het?!"

Nu weten jullie ook wat squishies zijn. En wij? Wij gaan lekker mee met deze hype. Eerlijk is eerlijk, wij vinden ze geweldig om te zien! <3

Je shopt ze hier..

 

Recente artikelen
Tags