• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen & retourneren

Ruilen
Is de maat niet goed? Of wil je het artikel omruilen voor een ander artikel? Uiteraard kan dat. Plaats een nieuwe bestelling in onze webshop en kies als betaalwijze voor "bankoverschrijving". Geef in het opmerkingenveld aan dat het om een omruiling gaat. Op deze manier worden er geen extra kosten in rekening gebracht en blijft het artikel gereserveerd voor jou. 

Let op: het artikel dat omgeruild wordt dient eerst bij ons binnen te zijn voordat de "nieuwe" bestelling wordt verzonden. 

Retourneren
Natuurlijk zien we het liefst een blije en tevreden klant, die iedereen vertelt over de geweldige producten van Rebelle! Maar als je om welke reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent en je het artikel wilt retourneren, geldt het volgende:

STAP 1
Het retourformulier downloaden: klik hier  

STAP 2
Stuur de artikelen (uiteraard ongebruikt en voorzien van originele labels/verpakkingen) binnen 14 dagen* terug naar:

Rebelle
T.a.v. afdeling retouren
Molenwei 57
3075 VE Rotterdam
Nederland

* De kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de klant, tenzij anders afgesproken.

STAP 3
Je ontvangt per e-mail van ons een retourbevestiging. Het betaalde bedrag ontvang je binnen 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer of wordt verrekend via AfterPay.

Uitzonderingen:

  • Handmade en gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd.
  • Sieraden mogen enkel worden geretourneerd mits zij nog in de gesealde verpakking zitten.

Herroepingsrecht*
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hello@re-belle.nl 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.